مقالات آموزشی استابلایزر

راهنمای خرید استابلایزر مناسب

راهنمای خرید استابلایزر

برای انتخاب و خرید یک استابلایزر مناسب یا ترانس استابلایزر ، ابتدا باید به کاربرد مصرف موتوری یا روشنایی (صنعتی یا خانگی) توجه کرد به عنوان مثال دستگاه های خانگی مانند لباسشویی-یخچال فریزر-تلویزیون برای محافظت پیشنهاد میشود از استابلایزر های حلقوی یا همان سروموتوری استفاده شود. به این دلیل که این نوع ترانس استابلایزر با توجه به حساس بودن لوازم خانگی از دقت بسیار بالایی برخوردار می باشد که این امر موجب جلوگیری از صدمه زدن به دستگاه و کاهش هزینه می گردد .

ترانس استابلایزر به دو دسته بندی ترانس استابلایزر سرووموتوری و ترانس استابلایزر رله ای تقسیم می شود . ترانس استابلایزر مخصوصا برای منازل که دارای لوازم خانگی با ارزش و قیمت بالایی هستند بسیار مناسب می باشد.

با توجه به اینکه ترانس استابلایزر یا ترانس تقویت برق دستگاهی است که جهت تثبیت نوسان ولتاژ استفاده می شود ، بنابراین در هنگام خرید آن باید راهنمای خرید ترانس استابلایزر را مطالعه نمود و نسبت به اینکه چه نوع دستگاهی اعم از استابلایزر رله ای یا سرووموتوری برای ساختمان نیاز است را تهیه کرد.

عکس انواع استابلایزر

استابلایزر رله ای چیست؟

همان طور که از اسم استابلایزر رله ای ولتاژ و رگولاتور رله ای ولتاژ مشخص است، ترانس استابلایزر رله ای ولتاژ ، تثبیت کننده رله ای و تنظیم کننده ولتاژ بوده و همچنین دقت عملکرد تثبیت کننده ولتاژ بیشتر از تنظیم کننده ولتاژ است. در این دستگاه ها، تلرانس یا خطای عملکرد سیستمی هرچه به صفر نزدیکتر باشد در اصل دقت استابلایزر بالاتر است.

 

مشاهده محصولات استابلایزر رله ای

تفاوت استابلايزر رله ای و سرو موتوری

در ترانس استابلایزرهای رله ای عملیات تغییر ولتاژ به کمک مجموعه ای از ترانس های افزاینده و کاهنده و یا یک یا چند خروجی انجام می گیرد. در واقع اطلاعات لازم به ولتاژ ورودی توسط سیستم الکترونیکی دستگاه ، تحلیل و تجزیه شده و دستورات لازم برای ترکیب صحیح ترانس و رله ای ارسال می شود ولی در ترانس استابلایزر سرووموتوری به دلیل حلقوی بودن ترانس داخلی و سیستم مکانیکی آن سرعت کمتری را استفاده می کند اما اصلاح نوسانات ولتاژِی را با دقت بیشتری انجام می دهد .

 

مطالعه بیشتر:

آشنایی با انواع استابلایزر

 

راهنمای خرید استابلایزر

برای مکان هایی که نوسانات ولتاژ زیاد و به صورت پله ای می باشد بهتر است از استابلایزر رله ای و در مکانی که ولتاژ برق شهری در بیشتر مواقع پایین تر یا بالاتر از حدمجاز است از استابلایزر سروو موتوری استفاده گردد.

در حالت کلی ترانس تقویت برق سرووموتوری عملکرد بهتری را به علت دارا بودن ترانس حلقوی آن دارا می باشد.

جهت خرید یک دستگاه استابلایزر خانگی مقدار جریان مصرفی و تعداد و حتی نوع لوازم برقی از مواردی است که باید به آن توجه نمود. به صورت کلی اگر منزل شما کوچک است و از وسایل آشپزخانه رایجی مانند لباسشویی، ظرفشویی، مایکرویو، یخچال فریزر استفاده می کنید و همچنین کولر گازی ندارید، با رعایت نکات مصرف برق ، به طور همزمان از دستگاه های ۲۵ آمپر تا ۶۰۰۰ آمپر برای کل محل سکونت خود استفاده کنید.

منظور از رعایت مصرف همزمان وسایل برقی اینست که وسایل پرمصرف باهم و در زمان اوج مصرف برق روشن نباشند.

اما اگر در منزل خود علاوه بر دستگاه های برقی که ولتاژ بالایی را نیاز دارند دارای کولر گازی هستید می توانید از ترانس استابلایزر دلتا 5 کاوا و 8 کاوا استفاده نمایید که دارای خروجی 110 ولت هستند.

 

استابلایزر مناسب ماینر

استابلایزر برای ماینر مدل استابلایزر 3 و 5 کاوا

 استابلایزر مناسب یخچال

استابلایزر برای یخجال مدل استابلایزر 1.5 کاوا

استابلایزر مناسب کامپیوتر

استابلایزر برای کامپیوتر مدل استابلایزر 1.5 کاوا

 

استابلایزر مناسب منزل

استابلایزر برای منزل مدل استابلایزر 5 و 8 و 10 کاوا

 

محاسبه انتخاب توان استابلایزر

با توجه به جمع مصارف خانگی برای مثال یخچال فریزر 6 آمپر، یک تلویزیون 3 آمپر ،کولر آبی 5 الی 7 آمپر ،کولر گازی 10 الی 15 آمپر ،جارو برقی 3 الی 5 آمپر و سشوار 700 وات می توان ید توان استابلایزر مورد نیاز خود را محاسبه کنید.

 

راهنمای خرید استابلایزر خانگی

بهترین پیشنهاد برای یک یخچال فریزر ساید بای ساید (استابلایزر یخچال) استابلایزر 1.5 کاوا 1.5 kva ، جهت محافظت یخچال فریزر و لباسشویی ، استابلایزر 3 کاوا 3kva، برای حفاظت این لوازم در منزل علاوه بر کولر آبی ترانس 5 کاوا -5kva و علاوه بر اینها با اضافه شدن کولر گازی هم از استابلایزر 8 کاوا 8kva می توان استفاده کرد.

 

به علاوه مواردی که در بالا ذکر شد، در خرید استابلایزر ، به نکات زیر نیز باید توجه نمود.

  • توجه به هسته داخلی دستگاه و سیستم های حفاظتی در هنگام نوسان ولتاژ
  • توجه به محدوده ولتاژ ورودی که یک دستگاه استابلایزر می تواند تحمل کند
  • توجه به تنطیم ولتاژ خروجی به صورت دلخواه
  • توجه به صفحه نمایش که بتواند ولتاژ ورودی و خروجی و آمپر مصرف را نشان می دهد
  • توجه به قابلیت حمل و جابجایی کردن در توان های بالا
  • توجه به تنظیم درصد خطا دستگاه
  • قابل ذکر است در مدل های سرو موتوری امکان تنظیم درصد خطا به صورت یک و سه پنج ولت امکان پذیر می باشد اما در برخی ازدستگاه ها به صورت رله ای می باشد تنظیم ولتاژ به صورت 10 ولت 10 ولت تنظیم می شود که این امر موجب تاخیر در پاسخگویی در خروجی می شود

 

لیست قیمت استابلایزرهای امگا ، فاراتل و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *